dimarts, 26 de maig del 2009

Match Point


-Director: Woody Allen
-Repart: Scarlett Johanson (Nola Rice), Jonathan Rhys-Meyers (Chris Wilton), Emily Mortimer (Chloe Hewett Wilton), Matthew Goode (Tom Hewett), Brian Cox (Alec Hewett), Penelope Wilton (Eleanor Hewett).
-Galardons: Goya a la millor pel·lícula europea, candidata a l'Oscar per al millor guió original, quatre candidatures als "Globos de Oro": millor pel·lícula, millor guió, millor actriu de repart i millor director.
-Any: 2005
-Sinopsi: La pel·lícula tracta d'un ex jugador professional de tennis, que ara dedica la seua vida a ensenyar aquest esport i d'aquesta manera coneix una família adinerada. Prompte comença una relació amb la filla de la família però quan coneix la Nola, la novia del seu cunyat, s'enamora d'ella i mantenen relacions en algunes vegades. Però ell es casa amb la seua novia i el seu cunyat deixa la Nola de forma que ells perden el contacte. Però un bon dia es troben de nou i comencen una relació d'infidelitat i molt passional que es veu afectada perquè Chris, el protagonista no és capaç de deixar la seua dona per la Nola. Així comença una història d'amor molt agitada a la vegada que passional.
-Valoració personal: Aquesta pel·lícula m'ha agradat moltíssim. Primer de tot pel repart, crec que els actors i les actrius son d'una categoria indiscutible i estan molt acertats. A més a més, m'agrada molt la passió amb que Chris mostra a Nola que l'estima. Es increïble com es busca la vida per tal d'ocultar a la seua dona que es infidel amb la seua ex-cunyada. També cal mencionar el final que s'ha donat: per a mi ha sigut inesperat, no pensava que acabaria d'aquesta forma, haguera preferit un final menys dramàtic però de totes formes no m'ha deixat indiferent. I torne a dir que allò que més m'ha agradat és quant de passional és la història d'amor entre els dos protagonistes. La recomane a tothom!